У Кропивницькому відбулося свято дитячої книги

Квітень 02, 2019 | Новини | Переглядів: 2237 | Коментарі: 0

Не одне десятиліття 2 квітня, у день народження Ганса Крістіана Андерсена, у всьому світі відзначають Міжнародний день дитячої книги.

Протягом тижня у читальному залі бібліотеки-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи м. Кропивницького (вул. Яновського,60) експонувалася книжкова виставка-колаж «Диво скарбів книжкових» та було проведено ряд заходів, що популяризують дитячу книгу.

Бібліотекар Людмила Вейчук розповідала маленьким користувачам про історію виникнення свята, творчість відомих дитячих письменників та казкарів, заохочувала до участі в іграх, книжковому лото, голосних читаннях та участі у вікторині «Калейдоскоп казок Андерсена».

Дитяча книга – перша сходинка до пізнання безмежного і дивовижного світу життя, а бібліотека завжди радо допоможе у цій важливій справі.

Не одне десятиліття 2 квітня, у день народження Ганса Крістіана Андерсена, у всьому світі відзначають Міжнародний день дитячої книги.

Людмила Вейчук


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool