У Кропивницькому відбулося свято читацьких рекордів

Грудень 16, 2017 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

У бібліотеці №18 відбулась церемонія з відзначення кращих читачів року, партнерів і всіх, хто підтримує читання. 

Ідея вручення «Бібліо-Оскара» – здивувати читачів та зробити для них свято. Взяти участь у заході зміг кожен, хто протягом року ставив рекорди у кількості прочитаних книг, допомагав у проведенні різних заходів та найбільше відвідував всією сім’єю бібліотеку. 

Дійство відбулось у читальному залі бібліотеки. Обов’язковим атрибутом стала червона доріжка, по якій урочисто проходили усі номінанти. Нагороджено 10 родин у номінаціях — «Найкращі читачі бібліотеки» (родина Садовнікових), «Найерудованіший читач» (В.Швидко),

«Найталановитіший читач» (Т.Велігорська), «Вірні читачі бібліотеці» (родина Чорних), «Молода читаюча родина» (Костови), «Найкращі помічники бібліотеки» (сім’я Колових), «Найбільш читаючі діти» (сім’я Хорольських), «Читачі – захисники природи» (сім’я Козловських), «Друзі бібліотеки» (сім’я Дейкун), «Активно читаюча родина» (сім’я Соменко) та «Найкращий партнер бібліотеки» (Ю.Мизь, педагог ДЮК «СКІф»).
Представник кожної номінації отримав грамоту «Бібліотечний Оскар» і солодкий приз. Наймолодшим учасником церемонії став Хорольський Антон з багатодітної родини, його відзначили як кращого читача, бо він у свої неповні 10 років за рік прочитав біля 70 книг.

Подарунки для нагородження читачів і багатодітних родин надав депутат міськради Михайло Бежан,який опікується 101-м мікрорайоном.
Саме в родині діти вперше знайомляться з книжками, слухаючи казки, віршики. А бібліотекарі радять: читайте більше, беріть участь у різноманітних заходах, що проводяться в бібліотеці, бо саме так можна стати кращим читачем, призером «Бібліо-Оскара»!

Детальніша інформація про захід на сайті філії у розділі Фотоальбом https://bibl18kr.io.ua/

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool