У Кропивницькому відбулося профілактичне відпрацювання вулиці Волкова

Листопад 01, 2018 | Новини | Переглядів: 896 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині працівники Управління ДСНС в області продовжують проводити роз’яснювальну роботу серед населення щодо правил пожежної безпеки в осінньо-зимовий період.

1 листопада рятувальники здійснили профілактичне відпрацювання вулиці Волкова в обласному центрі. Жителям Кропивницького нагадали, яких заходів необхідно вжити, щоб не сталося пожежі в оселі.

Зокрема йшлось про те, що несправності у печах та димоходах необхідно усунути до початку опалювального сезону, регулярно перевіряти, чи справно працює газове обладнання, перевіряти вентиляцію, не користуватись несправними електрообігрівачами та не залишати дітей без нагляду навіть на короткий термін. Обігрівачі та тепловентилятори рятувальники порадили використовувати по мінімуму, особливо, якщо це стосується приладів, яким десять і більше років. Звернули увагу господарів і на питання безпечного прибирання на подвір’ях та присадибних ділянках. Спалювання опалого листя шкодить не лише довкіллю, завдає незручностей оточуючим, а й може призвести до пожежі, якщо вогнище підпалили неподалік від будівель. Особливо це небезпечно у вітряну погоду. 

Усі співрозмовники отримали застережні листівки з порадами щодо безпеки восени та взимку.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool