У Кропивницькому відбулося новорічне шоу школи моделей «Міх models»

Грудень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 828 | Коментарі: 0

У НК «Провокатор» відбулося новорічне шоу школи моделей і естетичного виховання «Міх models» .

В цей вечір ,незважаючи на негоду, в залі зібралося дуже багато людей : батьки, друзі, партнери школи моделей.

Початок свята був дуже красивий, новорічний і феєричний, тому що сцену заповнили понад 100 учнів школи моделей - від самих маленьких до вже дорослих . Зі словами подяки за виконану роботу в цьому році та новорічними побажаннями виступила керівник модельного агентства та школи моделей «Міх models» Олена Рудковська.

Напередодні Нового року помічник народного депутата України Олександра Горбунова Ігор Андрощук побажав всім учням, викладачам і глядачам миру, добра і здійснення всіх бажань. І запропонував повірити, що саме в Новому році здійсняться всі найпотаємніші мрії і відбудуться неймовірні дива. А дива найчастіше трапляються тоді, коли в них вірять. Ігор Андрощук передав від Олександра Горбунова величезну корзину фруктів для колективу «Міх models». Також вихованців та викладачів привітала начальник відділу молоді управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації Ірина Глобенко, партнери і друзі -директор інформаційного центру Бест - Маркетинг Ігор Лісовий. власник салону шкіри та хутра «Епіка» пан Ясень , керівник студії краси BeautyBS Антоніна Іванова , менеджер студії Ukieart Сергій Покидов . Від колективу школи моделей «Міх models» всі гості та партнери отримали подарунок : велику чарівну сніжинку для здійснення всіх мрій та бажань в Новому році.

Кожен номер новорічного концерту - результат кропіткої і наполегливої роботи талановитих викладачів, їх майстерності і професіоналізму, а також результат плідної взаємодії школи та батьків. Напевно, кожен, хто сидів у залі, відчував у цей вечір атмосферу єдності, і те, що глядачі і учасники новорічного шоу - це велика родина, яку об'єднує любов до краси і творчості! Діти показали свою майстерність сценічного руху, черлідингу та дефіле, а ще продемонстрували свої творчі здібності з акторської майстерності і підкорили гостей тонким гумором, святковими веселощами і запалом. У фіналі виступу батьки та учні тепло привітали керівника та викладачів школи моделей , а до дітей завітав з подарунками Святий Миколай .

Посмішки, вітання, фото на пам'ять біля новорічної ялинки, без сумніву, говорили про те, що ніхто не залишився байдужим.
Вся команда школи моделей «Міх models» вітає всіх з наступаючими святами Нового Року та Різдва! Нехай наступний рік принесе щастя та удачу, тепло і мир, натхнення і творчість! Нехай 2019 рік буде сповнений яскравих фарб, приємних вражень і радісних подій


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool