У Кропивницькому відбулося чергове засідання клубу безпеки (ФОТО)

Березень 03, 2023 | Новини | Переглядів: 1176 | Коментарі: 0

У мобільній точці «Спільно» Дитячого фонду ООН (UNICEF) у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості цього вечора вивчали правила пожежної та мінної безпеки, повторювали дії за сигналом повітряної тривоги та знімали накопичену за тиждень напругу у жвавих іграх та естафетах.

У Кропивницькому відбулося чергове засідання клубу безпеки

У Кропивницькому відбулося чергове засідання клубу безпеки

У Кропивницькому відбулося чергове засідання клубу безпеки


Незважаючи на різний вік учасників заходу, усім було весело та цікаво проводити час разом, адже об’єднувало їх бажання знати та вміти якомога більше, щоб захиститися від небезпеки. Діти із щирою цікавістю слухали розповіді фахівця Служби порятунку про те, як запобігти вогняному лиху, та що робити, коли пожежа вже сталася.

Ті, хто не вперше відвідує Клуб безпеки, демонстрували свої знання та активно долучалися до обговорення. У техніці малюнку діти знайомилися з корисними та небезпечними предметами, давали їм характеристику та запам’ятовували правила поводження з ними.

Під час активної частини заходу діти мали змогу спрямувати свою енергію на здобуття перемоги в естафетах та проявити спритність у рухливих іграх. А створена рятувальниками та волонтерами UNICEF атмосфера довіри і захищеності сприяла отриманню позитивних емоцій, яскравих вражень та викликала бажання стати постійним учасником Клубу безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool