У Кропивницькому відбулось засідання обласної комісії ТЕБ та НС

Квітень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 807 | Коментарі: 0

25 квітня в малій залі Кіровоградської обласної державної адміністрації під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулось засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо протидії надзвичайним ситуаціям та подіям у весняно-літній період 2017 року.

Управління ДСНС України у Кіровоградській області представив заступник начальника Управління підполковник служби цивільного захисту Василь Штогрін, який доповів присутнім про стан виконання заходів з протидії лісовим пожежам з боку пожежно-рятувальних підрозділів області, а саме: забезпечення повної готовності наявних сил та засобів до оперативного реагування на надзвичайні ситуації та події, пов’язані з пожежами в екосистемах.

Крім того, заступник начальника Управління довів інформацію щодо протипожежного захисту сільгоспугідь та підготовки до зернозбиральної кампанії 2017 року, зокрема навів минулорічну статистику пожеж на хлібних масивах, у місцях переробки врожаю та загострив увагу присутніх на порушеннях пожежної безпеки в господарствах окремих районів області, наявність протипожежних недоліків, які можуть призвести до масштабних пожеж, та запропонував затвердити обласний план заходів щодо забезпечення протипожежного захисту сільгоспугідь і збереження зернових культур і грубих кормів від пожеж у 2017 році.

Також Василь Штогрін виступив із доповіддю щодо попередження нещасних випадків на водних об’єктах, зокрема висвітлив статистику загибелі людей на водоймах області, зупинився на проблемі експлуатації місць відпочинку громадян поблизу водойм з порушеннями вимог державних нормативно-правових актів та запропонував вжити невідкладних заходів щодо вирішення даних питань.

Наприкінці свого виступу заступник начальника Управління повідомив про попередні результати перевірок лікувально-профілактичних закладів, розташованих на території області. За підсумками проведеного обговорення місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування було рекомендовано вжити вичерпних заходів щодо виконання на зазначених об’єктах заходів з пожежної та техногенної безпеки у повному обсязі.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool