У Кропивницькому відбулось засідання молодіжного парламенту Кіровоградської області

Грудень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 733 | Коментарі: 0

Сьогодні в облдержадміністрації відкрилося пленарне засідання І сесії першого скликання Молодіжного парламенту Кіровоградської області.

Із першим робочим днем юних парламентарів привітали голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко та перший заступник голови обласної ради Юрій Гугленко.

Відкриваючи засідання сесії, очільник області наголосив, що парламентар – це професія, якій потрібно вчитися. Адже саме вони приймають рішення, які мають надзвичайну вагу для держави, а їх наслідки відчуває все суспільство.
- Приємно, що проект "Молодіжний парламент" отримав на Кіровоградщині всебічну підтримку, адже у студентів з'явилася можливість отримати досвід політичного життя, - підкреслив голова облдержадміністрації.

Сергій Кузьменко висловив сподівання, що Молодіжний парламент стане дієвим інструментом співпраці влади та молоді.
– Чекаємо на ваші ініціативи, пропозиції, що допоможуть вирішити важливі питання молодіжного середовища, - зазначив керівник області.
Сергій Кузьменко побажав парламентарям успішної роботи та привітав з майбутніми новорічними святами.
Всебічну підтримку парламентарям пообіцяв перший заступник голови обласної ради Юрій Гугленко.

- Дякую вам за політичну свідомість, адже ви взяли на себе відповідальність долучитися до формування і реалізації молодіжної політики на Кіровоградщині шляхом співпраці з органами місцевого самоврядування, - зазначив Юрій Гугленко. - Готовий підтримати і лобіювати перед депутатським корпусом області ваші раціональні рішення.
Перед початком роботи засідання керівники області вручили посвідчення та депутатські набори новообраним депутатам Молодіжного парламенту.

За результатами таємного голосування головою Молодіжного парламента обрали студента Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка Дмитра Бабака.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool