У Кропивницькому відбулось відпрацювання мікрорайону Кущівка

Січень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Зимовий період приносить нам не лише радість від свіжого морозного повітря, білосніжного сніжного покрову, блискучої гладі замерзлих водойм, але й надзвичайні події.

Обігрівальні прилади, газові та електричні котли опалення, печі на дровах та вугіллі – часті «винуватці» пожеж. Крім того, старі та несправні електричні проводки, несертифіковані побутові прилади, недостатня вентиляція приміщень також повинні бути під постійним контролем у громадян.

Саме на цих питаннях акцентували увагу рятувальники 26 січня під час профілактичного відпрацювання мікрорайону Кущівка в обласному центрі, мешканці якого отримали серйозну тему для роздумів: а чи безпечна моя оселя, чи всі мої дії у побуті правильні, чи знаю я правила безпеки життєдіяльності, чи мої діти та онуки обізнані з вимогами пожежної безпеки? Окремо в розмові рятувальники наголосили на правилах безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів, адже, незважаючи на зимову пору, сапери ДСНС продовжують знаходити залишки минулої війни.

Фахівці Служби порятунку розповідали людям про ті найпростіші причини, які спричинили пожежі та інші надзвичайні ситуації в Україні та області.

На кінець спілкування мешканці Кущівки отримали листівки із правилами безпеки життєдіяльності у зимовий період.

Прес-служба У ДСНС в області

Зимовий період приносить нам не лише радість від свіжого морозного повітря, білосніжного сніжного покрову, блискучої гладі замерзлих водойм, але й надзвичайні події.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool