У Кропивницькому відбулось позачергове засідання комісії щодо ускладнення погодних умов

Січень 03, 2019 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

3 січня в ДСНС України під головуванням Голови Держслужби з надзвичайних ситуацій у режимі відеоконференції відбулось позачергове засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо ускладнення погодних умов.

Участь у нараді взяли члени Державної комісії з питань ТЕБ та НС і керівники регіональних комісій ТЕБ та НС.

Кіровоградську область представили перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Коваленко, начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, начальник ГУ Нацполіції у Кіровоградській області полковник поліції Роман Козьяков, керівний склад Управління та члени обласної комісії ТЕБ та НС.

На нараді йшлось про заходи щодо протидії загрозам під час ускладнення погодних умов на території Херсонської, Харківської, Запорізької, Дніпропетровської, Донецької Луганської областей, що може призвести до порушень електропостачання населених пунктів, руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць, ускладнення роботи комунальних служб та будівельної галузі.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool