У Кропивницькому відбулось підведення підсумків обласного конкурсу

Червень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 1108 | Коментарі: 0

Завершився 1 етап обласного конкурсу «Читаємо Марка Кропивницького», який тривав два місяці.

З метою заохочення своїх користувачів до читання та популяризації творчості класика української літератури М.Л. Кропивницького працівники міських бібліотек проводили масові заходи, оформлювали книжкові виставки, створювали бук трейлери, представляли міні-вистави.

15 червня у центральній міській бібліотеці (площа Дружби Народів, 6) відбулось підведення підсумків конкурсу. Визначались переможці за номінаціями «Кращий бук трейлер за драматичним твором М.Л.Кропивницького» та «Краща міні-вистава».

Бібліотекарі доклали чимало зусиль для того, аби яскраво оформити читальний зал. Ведучі заходу розповіли про життєвий шлях великого драматурга, актора, композитора, режисера. Присутні мали змогу ознайомитись з книжковою виставкою «Життя присвячене театру».

Всі присутні з цікавістю і задоволенням переглянули бук трейлери за творами М.Кропивницького і обрали найкращий. Окрасою заходу стала міні-вистава за твором М.Кропивницького «Пошились у дурні» у виконанні читачів бібліотеки-філії №10.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool