У Кропивницькому відбулось патріотичне рандеву

Серпень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 803 | Коментарі: 0

25 років минуло відтоді, як здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй вільній і прекрасній землі. Напередодні великого національного свята нашої державності – Дня Незалежності України працівники бібліотеки-філії №4 (вул. Яновського, 60) запросили містян на патріотичне рандеву «Жовто-блакитний вимір».

До дня Державного Прапору України працівники бібліотеки разом з читачами виготовили прапорці з патріотичною поезією відомих українських поетів, присвячених Україні, та під час акції дарували їх дітям.

Бібліотекарі закликали усіх пам’ятати якою дорогою ціною виборювалася впродовж віків і нині наша незалежність та запропонували усім охочим відповісти на питання історичної вікторини «Як добре Ви знаєте Україну?»
Пригадуючи знаменні та пам’ятні дати, імена визначних державних діячів та називаючи відомі твори української літератури, учасники акції стверджувалися у почутті патріотизму, любові до рідної землі та непереможності українського духу.

На інтерактивному стенді «Побажай Україні!» перехожі залишали свої щирі вітання любій Батьківщині. Пропонувалися до перегляду та ознайомлення твори сучасних українських авторів, розміщені на книжковій виставці «Будь в тренді! Читай українське!». Також до визначної дати у читальній залі бібліотеки розгорнуто виставку-панораму «І свободи вітер вирвався на волю».

Бібліотекар Людмила Кошель запросила найменших учасників акції приєднатися до майстер-класу по створенню віночка миру, до якого залюбки долучилися не тільки діти, а й дорослі.

І хоч сьогодні почуття радості затьмарює війна на Донбасі, ми плекаємо надію на щедру і світлу долю України, яку виборюють сучасні українські герої. Ми віримо, що подолаємо усіх ворогів і будемо жити у мирі й добробуті у своїй незалежній неньці-Україні!
Зі святом! З 25-літтям Незалежності!

Ірина Абрамова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool