У Кропивницькому відбулось обговорення програми розвитку області у 2017 році

Грудень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 754 | Коментарі: 0

Сьогодні на засіданні "круглого столу", у якому взяв участь голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко відбулося обговорення проекту програми економічного і соціального розвитку області на 2017 рік.

Головні аспекти програми презентувала директор департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Ніна Рахуба.
Серед пріоритетних завдань органів виконавчої влади у наступному році Ніна Рахуба виокремила наступні: створення сприятливих умов для бізнесу та інвесторів, які є базовою основою для регіонального розвитку.

- Визначено пріоритетом і ефективне використання усіх наявних ресурсів, подальше реформування галузі освіти, охорони здоров’я, впровадження заходів із енергоефективності і енергозбереження, застосування електронної системи «Прозорро» під час публічних закупівель, - наголосила керівник департаменту.

Вагомий акцент у Програмі зроблено також на питаннях щодо підвищення доступу до якісної освіти, поліпшення надання медичних послуг, покращення матеріального добробуту населення і соціального захисту малозабезпечених категорій громадян, а також покращення екологічної ситуації в області.

- Всі ці пріоритети за змістом для розвитку регіону є рівнозначними і в комплексі мають вплинути на закріплення стабільності ситуації у 2017 році та формування основи для її поліпшення у наступні 3 роки, - наголосила Ніна Рахуба.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool