У Кропивницькому відбулися зустрічі лялькарів з особливими дітками

Грудень 05, 2019 | Новини | Переглядів: 1445 | Коментарі: 0

Перший тиждень грудня колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок завжди присвячує культурному обслуговуванню дітвори з особливими потребами.

Цей рік для митців теж не став винятком. Розпочали лялькарі свої заходи зі співучасті у проведенні обласного відбіркового туру Міжнародного фестивалю творчості "Натхнення без обмежень", організатором якого була голова міського осередку ВГО "Народна академія творчості інвалідів" Ельміра Небесна. 

Діти і молодь з різними фізичними вадами яскраво демонстрували на сцені театру ляльок свої таланти, чим викликали щирі і щемливі емоції глядачів.
З виставою "Мийдодір" творча група театру завітала на гостини до вихованців Знам'янського інтернату ІІІ-ІУ ступеня.
Виконавці повчальної історії "Вовченя з казкової торби" В.Гольцова зі своїми героями побували у Центрі комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю" у Кропивницькому.

А музичною казкою "Їжачок-хитрячок" О.Кузьмина митці розважали дітвору, що зібралася у Соколівському Будинку культури. Ця зустріч відбулася за підтримки Центру соціального захисту населення та надання соціальних послуг Соколівської сільської ради.

Особливі глядачі завжди дуже щиро і радісно приймають казкових гостей, завдяки посередництву яких лялькарі дарують малечі краплинку добра, любові і гарного настрою.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool