У Кропивницькому відбулися урочисті проводи призовників на службу

Жовтень 05, 2021 | Новини | Переглядів: 1227 | Коментарі: 0

Сьогодні, 5 жовтня, у Кропивницькому відбулися урочисті проводи призовників Кіровоградщини на військову службу.

У заході взяв участь заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Поліщук, заступник голови обласної ради Дмитро Лінько, а також представники громадськості та духовенства, а також родичі та рідні призовників.


"Хочу вам побажати витримки, мужності, сміливості. Батьківщина вам дасть в руки зброю бойову. Після цього самі побачите наскільки станете відповідальними, організованими, мужніми. Хочу подякувати за те, що ви тут, і віддаєте якусь частку себе та свого часу нашій Батьківщині", - висловився Сергій Поліщук.

Для всіх присутніх із піснями виступили артисти філармонії. Також Єпископ Кропивницький і Голованівський Марк благословив призовників прочитавши молитву та окропивши їх святою водою. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool