У Кропивницькому відбулися урочисті проводи 1 партії призовників (ВІДЕО)

Квітень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Сьогодні в обласному збірному пункті відбулися урочисті проводи 1 партії призовників Кіровоградської області на строкову військову службу. Ближчим часом 150 юнаків навчатимуться захищати Батьківщину у різних військових частинах.

До обласного збірного пункту завітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Звертаючись до майбутніх військовослужбовців він наголосив, що усіх справжніх чоловіків, незалежно від фаху та професії об’єднує вміння захищати Україну.

- Ви не братимете участі у бойових діях Російсько-Української війни. Ваша задача навчитись бути захисником і показати агресору, що українці вміють тримати зброю, здатні захистити себе, свою родину та свою країну, – наголосив посадовець.

 

 

У Кропивницькому відбулися урочисті проводи 1 партії призовників (ВІДЕО)

У Кропивницькому відбулися урочисті проводи 1 партії призовників (ВІДЕО)

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool