У Кропивницькому відбулись урочистості

Червень 27, 2017 | Новини | Переглядів: 1148 | Коментарі: 0

27 червня в переддень важливого свята для нашої держави та кожного українця – Дня Конституції України в Управлінні ДСНС у Кіровоградській області відбулись урочистості.

Начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк привітав колег зі святом, зазначивши зокрема, що процвітання країни в цілому залежить від кожного з нас. Конституція України – головний Закон і дотримання основоположних засад держави є першочерговим завданням усіх свідомих громадян. А рятувальники є невід’мною частиною суспільства і своєю самовідданою працею повинні підтримувати позитивний імідж країни та сприяти формуванню справді демократичної розвиненої держави.
З нагоди Дня Конституції та за бездоганну службу, вагомий внесок у справу боротьби з вогняною стихією, захисту життя і здоров’я людей, майна від пожеж кращі працівники Управління отримали позачергові звання в порядку заохочення та були нагороджені грамотами, відзнаками ДСНС України, Кіровоградської облдержадміністрації, обласної ради, Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України, У ДСНС України в області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool