У Кропивницькому відбулись навчання із застосуванням пересувних електростанцій

Жовтень 12, 2020 | Новини | Переглядів: 716 | Коментарі: 0

12 жовтня у Кропивницькому відбулись навчання із розгортанням пересувних електростанцій, що є на озброєнні У ДСНС у Кіровоградській області, з метою забезпечення аварійного електроживлення у разі відключення електроенергії під час проведення виборчого процесу.

Дві пересувні електростанції У ДСНС в області на 60 та 30 кВт забезпечуватимуть під час місцевих виборів-2020 за потреби електроживлення у Кіровоградській обласній та Кропивницькій районній територіальних виборчих дільницях. Крім того, у Олександрії, Новоукраїнці та Голованівську пересувні електростанції чергуватимуть на територіальних виборчих дільницях та ще 28 електростанцій Служби порятунку Кіровоградщини перебуватимуть у резерві на період виборів у повній готовності до застосування у разі необхідності.

У ДСНС України у Кіровоградській області

У Кропивницькому відбулись навчання із застосуванням пересувних електростанцій

У Кропивницькому відбулись навчання із застосуванням пересувних електростанцій


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool