У Кропивницькому відбулася вулична акція (ФОТО)

Червень 29, 2023 | Новини | Переглядів: 1900 | Коментарі: 0

У всьому світі  відзначили Міжнародний день боротьби з наркоманією та незаконним розповсюдженням наркотиків

У всьому світі відзначили Міжнародний день боротьби з наркоманією та незаконним розповсюдженням наркотиків

У всьому світі відзначили Міжнародний день боротьби з наркоманією та незаконним розповсюдженням наркотиків

У всьому світі відзначили Міжнародний день боротьби з наркоманією та незаконним розповсюдженням наркотиків


Сьогодні наркоманія як проблема стосується кожної країни. Цивілізоване суспільство давно намагається знайти більш ефективні методи боротьби проти незаконного розповсюдження наркотиків – соціальні, політичні, медичні та правові. 

Кропивничани та гості міста мали змогу долучитись до вуличної акції «Україна без наркотиків», яку організували і провели бібліотекарі відділу документів з питань медицини та охорони здоров’я. Акція включала тематичну добірку літератури про здоров’я та здоровий спосіб життя та експрес-опитування. Містяни різного віку активно долучалися до опитування та відповідали на питання про ставлення до даної проблеми: чи можна запобігти вживанню наркотиків, що штовхає людей на споживання наркотиків, як стають наркоманами, чи виліковна наркоманія, які почуття викликає у вас наркоман і інші.

Незважаючи на те, що з часом люди навчилися берегти навколишнє середовище і ретельніше піклуватися про свій стан здоров'я, існує маса невирішених проблем, на які важливо звертати увагу. Серед них – наркоманія. Людина завжди шукала засоби, щоб отримати задоволення, полегшити страждання або іншим засобом сховатися від тяжкої дійсності, вживаючи одурманюючі речовини. Все різноманіття наркотиків існує одвіку, і наш час високих технологій не вніс нічого принципово нового в явище наркоманії.

Метою заходу було формування у людей, і особливо у молоді, неприйняття вживання наркотиків та нагадати про те, як важливо бути здоровим, слідкувати за своїм харчуванням, займатись спортом. Велике значення має організація дозвілля підлітків, створення умов, що забезпечують корисне проведення вільного часу. Такі умови є в головній книгозбірні області. Тож чекаємо всіх охочих у бібліотеці.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool