У Кропивницькому відбулася велика модна подія

Травень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 897 | Коментарі: 0

В серці Кіровоградщини відбулася головна модна подія року - фестиваль дизайнерів одягу та індустрії краси «Fashion Day 2017».

Цей захід знаний у всій країні, адже є традиційним та збирає в центрі України представників фешн-індустрії з усієї держави. Цьогоріч фестиваль відбувся у вісімнадцяте. Незмінним організатором і засновником фестивалю є модельна агенція «РІМО» під керівництвом Олександра Працкова, за підтримки управління освіти, молоді та спорту КОДА та відділу сім’ї та молоді КМДА.

В рамках заходу дизайнери з різних куточків України представили свої шедеври. Перукарі змагалися за першість у майстерності створення зачісок, а майстри манікюру – у вмінні створювати неперевершені малюнки на нігтиках. Також відбулась виставка, на якій експонувалися косметичні бренди.

В результаті, усі дизайнери, перукарі та майстри манікюру були відзначені офіційним дипломом фестивалю, квітами та подарунками.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool