У Кропивницькому відбулася творча зустріч з письменником Павлом Чорним

Листопад 21, 2018 | Новини | Переглядів: 739 | Коментарі: 0

У бібліотеці-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи міста Кропивницького (вул. Яновського,60) відбулася творча зустріч з письменником, автором віршованої казки «Як лелечий рід Калину рятував у злу годину» Павлом Чорним

Книга стала знаковою літературною подією в Україні, адже вперше, за допомогою зрозумілих і близьких образів – родини лелек і стихії-негоди, у віршованій формі, дітям пояснюється що таке АТО, стають зрозумілішими для дитячого сприйняття події, що сталися в Україні за останні роки.

Учні 4 класу навчально-виховного об’єднання №17 охоче спілкувалися з Павлом Георгійовичем, ставили безліч запитань, слухали уривки з казки у виконанні автора. Вихователі отримали в дарунок презентовану книгу та подякували письменнику за його внесок у патріотичне виховання підростаючого покоління.

Наостанок бібліотекарі закликали школярів пам’ятати, де б вони не були і щоб не робили, Батьківщина повинна бути завжди у серці кожного, а Павлу Георгійовичу побажали подальших успіхів, творчої наснаги, щоб письменницька праця завжди була цікавою, сучасною, актуальною і правдивою.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool