У Кропивницькому відбулася творча зустріч із Олександром Кир’яновим (ФОТО)

Листопад 11, 2023 | Новини | Переглядів: 1330 | Коментарі: 0

В головній книгозбірні області пройшла творча зустріч з художником, музикантом, поетом Олександром Кир’яновим – представником знаної на терені краю мистецької родини Володимира і Любові Кир’янових.

З першої хвилини захід перетворився на сповідь молодої людини. Цікаво і відверто Олександр розповів про родину, захоплення поезією та музикою, яке почалося ще з раннього дитинства.

Згадував митець і про створення на початку 1990-х років в нашому місті музичної групи «36,6», яка відіграла важливу роль у становленні його як музиканта.

У Кропивницькому відбулася творча зустріч із Олександром Кир’яновим

У Кропивницькому відбулася творча зустріч із Олександром Кир’яновим

Модераторкою творчої зустрічі була літераторка Вікторія Шкабой, на вірші якої Олександр написав більше десятка пісень. Одну з них вони виконали разом: Олександр – на гітарі, Вікторія – на дримбі.

Під час зустрічі Олександр виконував пісні свого батька – неперевершеного художника-графіка, чий яскравий талант проявився і в музиці, і в поезії.

Пісні, душевна атмосфера, дружнє та щире спілкування з Олександром – все це зробило осінній вечір незабутнім. Присутні отримали справжню естетичну насолоду від спілкування з розумною та талановитою людиною.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool