У Кропивницькому відбулася тренувальна евакуація школярів (ФОТО)

Квітень 12, 2024 | Новини | Переглядів: 495 | Коментарі: 0

Для учнів Кропивницького ліцею імені Тараса Шевченка день розпочався з активних рухів. Від самого ранку рятувальники провели у навчальному закладі тренувальну евакуацію.

Швидко та організовано школярі разом з вчителями покинули навчальні приміщення та зібралися на подвір’ї ліцею.

У Кропивницькому відбулася тренувальну евакуація школярів

У Кропивницькому відбулася тренувальну евакуація школярів

У Кропивницькому відбулася тренувальну евакуація школярів

Там на них вже чекали надзвичайники з активно-пізнавальною програмою. Діти із задоволенням долучилися до ранкової руханки у супроводі провідників безпеки. Жваві рухи у добрій компанії зарядили енергією та подарували гарний настрій.

А ще влаштували п’ятихвилинку корисних знань з мінної безпеки. Інформація така для школярів не нова, але пригадати важливі правила не завадить.

Ще кілька нескладних технік на розвантаження нервової системи та позбавлення від стресового баласту — і діти з новими силами готові до нових звершень в опануванні шкільної програми.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool