У Кропивницькому відбулася спільна нарада

Вересень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 805 | Коментарі: 0

З метою виконання доручення Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана за результатами наради щодо детінізації ринку праці проведено нараду за участю керівників обласних структур Управління Держпраці Головного управління ДФС, Головного управління Пенсійного фонду, Головного управління Національної поліції та Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції в області.

Начальник Управління Держпраці Сергій Подорожний поінформував про старт інформаційно – роз’яснювальної кампанії в області щодо недопущення неоформлених трудових відносин, а також зробив акцент на необхідності розробки спільних заходів контролю, спрямованих на детінізацію зайнятості та доходів населення. 

Від начальника Управління Пенсійного фонду в області Наталії Сімонян прозвучала інформація щодо проблеми наповненості бюджету України, у зв’язку з чим кілька місяців тому виникла проблема з термінами виплати пенсій. Реальним джерелом збільшення надходжень до бюджету є детінізація робочих місць, боротьба із заробітною платою в конверті.

Керівник Головного управління Національної поліції Роман Козьяков доповів про надання правоохоронними органами правової допомоги та забезпечення публічного порядку у здійсненні органами ДФС і Держпраці повноважень.

Підсумок наради підвів в.о. начальника головного управління ДФС у Кіровоградській області Сергій Тертичний, запропонувавши створити робочі групи з метою проведення спільних заходів, спрямованих на детінізацію зайнятості та доходів населення.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool