У Кропивницькому відбулася історична мандрівка

Листопад 24, 2018 | Новини | Переглядів: 737 | Коментарі: 0

Історична мандрівка «Трагедія України - Голодомор» відбулась у бібліотеці № 18 з метою поглиблення знань читачів про роки голодомору в Україні та його наслідки для українського народу.

Бібліотекарі закликали звернутись до нашої історії і вийти після цього духовно чистішими, мудрішими.

Учасники згадали ті сумні події та тих, хто страждав і помер під час великого Голодомору. У душах людей залишилась пам’ять і повага до історичного минулого свого народу, який вистояв і проніс свої традиції через різні випробування.

Діти і дорослі хвилиною мовчання пом’янули великомучеників нашої історії. Нехай у мільйонах маленьких вогників згорить страшний спадок голодомору. Нехай у цьому полум’ї згинуть нещирі частинки душі кожного з нас і буде шлях у майбутнє прямим і світлим.

Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool