У Кропивницькому відбулася акція пенсіонерів ОВС (ФОТО)

Грудень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1862 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 грудня, на площі Героїв Майдану у Кропивницькому відбувся мітинг який провели представники ветеранських і громадських організацій Кіровоградської області, пенсіонери ОВС міста та області в рамках Всеукраїнської акції– протесту з приводу зволікання та небажання центральними органами влади проводити перерахунок пенсій пенсіонерів ОВС.

Під час мітингу виступив організатор акції, який подякував присутнім за те що вони зібрались щоб відстоювати своє право на гідну пенсію.

Він запропонував присутнім провести коротку акцію сьогодні, і слідкувати за новинами з м.Києва та у разі негативного вирішення питання щодо перерахунку пенсій проводити подальші акції у більш радикальнішому виді. Учасники акції погодились на пропозицію та вирішили, що у разі негативного вирішення питання зберуться на площі Героїв Майдану завтра 8 грудня о 10.00, встановлять намети та перекриють дорожній рух.

Під час акції учасники тримали в руках плакати наступного змісту:
-«Ветеранам міліції гідну пенсію!»;
-«Всю жизнь отдал Родине. Почему я нищий?»;
-«Владу у відставку!»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool