У Кропивницькому відбулась екскурсія «Подорож до країни книги»

Жовтень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 796 | Коментарі: 0

Бібліотека – це місце зустрічі не тільки з книгою, але й з людьми. Тож 30 вересня на День відкритих дверей гостями бібліотеки-філії 12 стали жителі мікрорайону Черемушки.

У вестибюлі всі відвідувачі на «Бібліотечному паркані висловлювань» мали змогу залишити свої привітання та побажання працівникам бібліотеки.

З самого ранку до бібліотеки завітали наймолодші читачі. Для них була проведена екскурсія «Подорож до країни книги», під час якої діти познайомилися з бібліотекою. Із задоволенням розглядали книги на книжкових виставках, слухали пісні про бібліотеку.

Впродовж дня тривали акції безкоштовного запису «Святковий бонус», «Відчуй себе бібліотекарем», «Приведи в бібліотеку друга та отримай приз». Всіх присутніх зацікавив стенд «Один день з життя бібліотеки». Тож, День відкритих дверей у бібліотеці довів, що інтерес до бібліотечних закладів, до читання з року в рік зростає, бо « хто багато читає, той багато знає», а самими вірними друзями на світі залишаються саме КНИГИ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool