У Кропивницькому відбулась дискусійна панель з питань розвитку туризму в області

Червень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

У Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті за організаційного сприяння департменту культури, туризму та культурної спадщини обласної державної адміністрації відбулась дискусійна панель з питань розвитку туризму в області.

Під час дискусії розглядалися питання «Стратегія роботи з формування туристичного кластеру», «Організаційні питання формування туристичного кластеру регіону», «Грантові програми Європейського Союзу: їх пріоритети та вимоги», «Супровід проектів грантового фінансування та міжнародної технічної допомоги», «Електронні інструменти взаємодії влади, бізнесу, громади» та ін.

У роботі дискусійної панелі взяли участь перший заступник голови обласної державної адмінстрації Сергій Коваленко та Президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко.

Звертаючись до учасників дискусійної панелі перший заступник голови обласної державної адмінстрації Сергій Коваленко відзначив, що "у наш час туризм - це досить потужний ринок послуг, який приносить величезні прибутки. Звично думати, що привабливі туристичні маршрути пролягають десь там у Європі, Америці, Азії, в західній чи південній частині України, та насправді Кіровоградщині є чим вразити активних мандрівників, передусім своїми природними, історичними та культурними особливостями".

Основними модераторами заходу виступили голова ради Всеукраїнської Федерації роботодавців у сфері туризму України, член Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС Тетяна Тимошенко, менеджер консалтінгової організації «ADF Consulting» Ольга Шаверина, голова Всеукраїнської асоціації «Інформаційна бепека та інформаційні технології» Лілія Олексик та директор департменту культури, туризму та культурної спадщини обласної державної адміністрації Валентина Животовська,.

Учасниками заходу стали представники туристичного бізнесу, вищих навчальних закладів освіти області, які готують фахівців галузі туризму, власники сільських зелених садиб, а також представники відділів (управлінь) культури і туризму райдержадміністрацій, міськвиконкомів, ОТГ та громадськості.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool