У Кропивницькому відбудеться захід на підтримку онкохворих дітей

Лютий 21, 2019 | Новини | Переглядів: 960 | Коментарі: 0

1 березня у Кропивницькому, в Кіровоградській обласній філармонії пройде Благодійний захід «Янголи життя» на підтримку онкохворих дітей Кіровоградщини.

Організатори заходу Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі Регіональний благодійний фонд "Відкрита Україна" та Міжнародний благодійний фонд "Янгол Життя"

Захід проводиться з метою придбання цитоцентрифуги Cytospin 4 для Кіровоградської дитячої обласної лікарні. Дане обладнання необхідне для гематологічоного відділення, де проходять лікування діти з онкологічними захворюваннями.

Усі разом ми зможемо подарувати надію і врятувати дитячі життя!

В програмі заходу з 15:00 благодійні майстеркласи, конкурс дитячих малюнків та благодійна лотерея послуг, які пройдуть у холі філармонії Діятимуть цікаві фотозони. Цікаве заняття знайдуть для себе і дорослі, і дітки.

 О 16:00 розпочнеться благодійний концерт за участі артистів Кіровоградської обласної філармонії, Кіровоградського академічного обласного театру ім. М. Л. Кропивницького та талановитих дітей нашого міста і області.

Будемо раді Вас бачити і сподіваємося на Вашу підтримку!

У Кропивницькому будуть збирати кошти для онкохворих дітей


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool