У Кропивницькому відбудеться Всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧИСТОFEST»

Квітень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

29 квітня з 14:00 в рамках наймасштабнішої щорічної екологічної акції “Зробимо Україну чистою разом!” у Дендропарку відбудеться обласний етап мистецько-екологічного фестивалю «ЧИСТОFEST», що проводиться за ініціативи громадської організації “Let’s do it, Ukraine”.

 

Глядачів очікує яскрава концертна програма, низка найрізноманітніших майстер-класів, виставка творчих, корисних, а головне екологічних виробів!

Під час заходу виступлять такі місцеві групи, як "EFIR", "The Sound Age /TSA", "Між Хвиль", сольні виконавці та інші творчі колективи.

Його метою є розкриття існуючих екологічних проблем України через мистецтво, поширення культури дбайливого ставлення до сміття та ідеї вторинного використання твердих побутових відходів, а також створення особливої середи для обміну досвідом і спілкування однодумців, небайдужих до екологічного майбутнього рідної землі.

Під час фестивалю будуть підведені підсумки наймасштабнішого щорічного прибирання “Зробимо Україну чистою разом!”.

 

 

* Громадська організація «Let’s do it, Ukraine!» (LDU) - ініціатор та головний організатор акції «Зробимо Україну чистою разом!» яка є частиною всесвітнього руху «Let’s Do It! World», що об’єднує понад 14 мільйонів людей в 112 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання у своїй країні, щоб піклуватися про екологію нашої планети.

**Акція «Зробимо Україну чистою разом!» не підтримує жодної політичної партії та є некомерційним соціальним проектом, який проводиться винятково на громадських засадах. Акція вже стала найбільшим соціальним проектом України.

***ГО «Let’s do it, Ukraine!» ПЕРЕМОЖЦІ НАЦІОНАЛЬНОГО КОНКУРСУ «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА – 2015» в номінації «Благодійник – неурядова організація».

 

 

Контактна особа: Обласний координатор ГО «Let’s do it, Ukraine» - Євгенія Ткаченко +38(095) 31 85 129, +38(097) 001 25 07


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool