У Кропивницькому відбудеться урочиста передача нової пожежно-рятувальної техніки та спорядження

Квітень 05, 2017 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

6 квітня у м. Кропивницькому на навчальному пункті аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Кіровоградській області відбудуться урочисті заходи з нагоди вручення особовому складу Кіровоградського гарнізону від ДСНС України, Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради пожежно-рятувальної техніки та спорядження.

У заході візьмуть участь перший заступник голови ДСНС України генерал-майор служби цивільного захисту Мельчуцький О.Г., голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Кузьменко С.А., начальник Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Миронюк В.Г.

Час проведення заходу: 6 квітня 2017 року, початок о 12:00 Місце проведення: м. Кропивницький, вул. Виставочна, 20 (мікрорайон Балашівка)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool