У Кропивницькому відбудеться свято жіночності та краси (ВІДЕО)

Березень 19, 2019 | Новини | Переглядів: 2547 | Коментарі: 0

22 березня о 18.00 в приміщенні обласної філармонії відбудеться велике свято жіночності і краси від модельної агенції «Рімо»

Одразу три традиційних заходи пройдуть в один вечір, а саме :

Регіональний конкурс краси « Королева Кропивницького 2019» за ітогами якого буде обрано представницю на участь у національному конкурсі краси « Королева України 2019». Також переможниця отримає подарунок- подорож до Европи і дизайнерську сукню

Традиційно в цей період проводиться соціально - благодійний проект « Жінка Нової Ери 2019» - цей проект покликанний підтримати та відзначити жінок працюючих у різних сферах діяльності, які є берегинями сімейного вогнища. Всі учасниці прийняли участь у створенні календаря, якій присутні на заході матимуть змогу придбати. Всі кошти від продажу календаря йдуть на допомогу центру дітей з офм.

Також доброю традицією стало проведення міського фестивалю «Весна Молодість Краса» який був започаткований Управлінням молоді та спорту міської ради міста Кропивницького,в рамках якого представники бьюті індустрії та дизайну одягу мають змогу продемонструвати свої вміння та нові тенденції!

Організатори заходу подбали про гарний настрій всіх присутніх у цьому році на найвищому рівні: це і насичена шоу программа, цікаві виставки перед початком шоу і звісно великий зірковий «десант» на заході!
До нас завітають: Заслужена артистка України, оперна діва та жінка року - Олена Гончарук, Переможець шоу « Х-фактор» - Дмитро Бабак, молода та дуже талановита виконавиця - NAVKA, фіналіст шоу « Україна має талант» та « Х- фактор» виконавець Українського хіп хопу - ХАС.

Цікаві постанови виходів, презентації нових пісень, нові модні тенденції - все це, лише один раз у рік дарує нам модельна агенція « Рімо» за довідками звертайтесь за тел : 066 8755377;095 4929698



ФОТО ДНЯ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool