У Кропивницькому відбудеться спортивно-видовищний захід

Червень 12, 2017 | Новини | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

У 2017 році виповнюється 121 рік від проведення перших Олімпійських ігор сучасності під егідою Міжнародного олімпійського комітету, які відбулися в Афінах.

Щороку, саме в ці дні, спортивна громадськість Кропивницького, разом із шанувальниками спорту у всьому світі відзначає Олімпійський день, метою якого є пропаганда здорового способу життя, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

З цієї нагоди 15 червня 2017 року у Кропивницькому відбудеться спортивно-видовищний захід «Олімпійський день», у рамках якого стартує масовий оздоровчий пробіг центральними вулицями міста, відбудуться спортивно-розважальні заходи в парку культури та відпочинку «Ковалівський» повідомляє сайт КМР

Реєстрація учасників масового оздоровчого пробігу розпочнеться на площі перед приміщенням міської ради о 9.00 і триватиме до 9.30.

По завершенню реєстрації буде урочисто піднятий Олімпійський прапор, а всіх учасників пробігу привітають керівники області та міста.

О 10.00 стартовий пістолет відправить в масовий забіг колону учасників спортивного свята.

А вже о 10.30 переможці забігу на місці фінішу отримають заслужені нагороди, а всі учасники - сертифікат за підписом президента НОК України Сергія Бубки та президента МОК Томаса Баха. Наймолодший, найповажніший за віком учасники та спортивні родини будуть відзначені спеціальними призами від обласного відділення Національного олімпійського комітету України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool