У Кропивницькому відбудеться шоу закоханих пар

Березень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 765 | Коментарі: 0

15 березня о 14.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. Є.Маланюка запрошує на черговий захід бібліостудії «З екрану в реальність». Феєричне та місцями ектремальне шоу закоханих пар «Мій зможе!».

«Мій зможе!» - це весела гра, де закохані пари ведуть боротьбу за головний приз – Сертифікат на романтичну вечерю в «Sho bar».

При цьому, основну роботу доведеться виконувати чоловікам, а від жінок потрібний азарт, впевненість у своєму супутнику та почуття гумору. Від того, наскільки сильно вона у нього вірить та знає, на що він здатен, залежатиме їх спільний успіх! 

Учасниками конкурсної програми стануть закохані молоді пари з різних навчальних закладів міста – Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка; Медичного факультету Донецького національного медичного університету; Машинобудiвного коледжу КНТУ та інших закладів.

Кожен з учасників шоу «Мій зможе!» отримає можливість взяти участь в божевільних конкурсах - пройти на високих шпильках, розібратися в жіночій косметиці або ж спробувати екстремальну їжу. Звичайно, ведучі будуть допомагати їм в конкурсах, але від цього учасникам навряд чи стане легше).  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool