У Кропивницькому відбудеться публічний звіт керівника УДМС України в Кіровоградській області

Лютий 28, 2018 | Новини | Переглядів: 741 | Коментарі: 0

1 березня 2018 року о 15:00 у залі засідань Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області, за адресою: м. Кропивницький, вул. Єгорова, 25-а відбудеться публічний звіт начальника УДМС України в Кіровоградській області Гончаренка Володимира Олександровича.

 Регламент заходу:

15:00 - 15:30 - презентація публічного звіту
15:30 - 16:00 - запитання та відповіді.
 Під час заходу буде презентована інформація про результати роботи за 2017 рік, виконані завдання та інші питання щодо діяльності УДМС в області.

 Запрошуємо на захід представників громадської ради, громадських об’єднань, організацій роботодавців, професійних спілок, некомерційних організацій, експертів відповідних галузей і представників засобів масової інформації.

Контактна особа з питань проведення заходу: Захарова Інна Володимирівна – головний спеціаліст із зв'язків з громадськість та ЗМІ УДМС, тел.: (0522) 24-73-21.

УДМС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool