У Кропивницькому відбудеться освітній ярмарок

Вересень 15, 2019 | Новини | Переглядів: 1260 | Коментарі: 0

 «Веураїнський освітній ярмарок» традиційно відбудеться на Міжнародній агропромисловій виставці AGROEXPO-2019, що вже увійшла до ТОП-10 виставок Європи.

Вищі і середні спеціальні навчальні заклади України запрошують потенційних абітурієнтів, де випускники шкіл можуть визначитись з майбутньою професією.

Цього року в освітньому ярмарку приймуть участь близько 40 вищих і середніх спеціальних навчальних закладів.
Експозиції навчальних закладів знаходяться на другому поверсі виставочного комплексу.

В минулому році стенди 32 провідних навчальних закладів України відвідали близько декілька тисяч старшокласників та їх батьків з різних областей України.

Нагадаємо, Міжнародна агропромислова виставка AGROEXPO-2019 пройде у м. Кропивницький (Кіровоград) з 25 по 28 вересня. Розмір виставкових площ - 125 000 м². Минулого року за чотири дні виставку відвідало 35 090 відвідувачів. Кількість експонентів склала 592 компанії.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool