У Кропивницькому відбудеться офіційний конкурс краси нашого міста

Лютий 28, 2018 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

4квітня , о 18.30 в Кіровоградській обласній філармонії відбудеться офіційний конкурс краси нашого міста « Королева Кропивницького 2018» під патронатом національного комітету « Королева України» організатором конкурсу є модельна агенція «РІМО» яку очолює Олександр Працков.

На передодні конкурсу заплановано благодійний аукціон на якому учасниці конкурсу будуть збирати кошти воїнам АТО.

Цього року організатори конкурсу обіцяють багато приємних сюрпризів та зіркових гостей! Склад членів жюрі буде переповнений зірковими особистостями - обіцяє Олександр!

Переможниця конкурсу представить наше місто у національному фіналі « Королева України» на разі організатори запрошують всіх бажаючих дівчат прийти на кастинг, та запрошують до співпраці дизайнерів, фотографів, партнерів, спонсорів, ЗМІ, творчих особистостей та моделей чоловіків! За довідками звертатись за тел: 0668755377

 Королева Кропивницького 2018


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool