У Кропивницькому відбудеться обласний етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу

Вересень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 581 | Коментарі: 0

14 вересня 2018 року на базі комунального позашкільного навчального закладу "Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості" відбудеться обласний етап Всеукраїнського фестивалю – конкурсу Молодь обирає здоров`я. 

Метою фестивалю – конкурсу Молодь обирає здоров`я є популяризація і пропаганда здорового образу життя серед молоді, запобігання негативним проявам у молодсередовищі, виявлення та підтримка талановитої молоді.

Організаторами фестивалю є управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, комунальний позашкільний навчальний заклад "Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості".

Відповідно до програми фестивалю буде проведена конкурсна програма, яка складатиметься із літературно – музично – спортивної міні – композиції, вікторини "Що я знаю про здоровий спосіб життя?" та тренінгів - "Твоє життя - твій вибір", "Прояви турботу та обачливість", "Знаємо та реалізуємо свої права", які будуть спрямовані на популяризацію, пропаганду та роз’яснення серед молоді переваг здорового способу життя, а також молодь буде ознайомлена зі своїми правами та методами захисту прав на здоровий спосіб життя. Тренінгові підготовку пройдуть вихованці (учні) закладів позашкільної, загальної середньої освіти.

Олександра Крикун, фахівець із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ. Чекаємо на вас 14 вересня 2018 року об 11.00.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool