У Кропивницькому відбудеться медовий ярмарок.

Серпень 17, 2020 | Новини | Переглядів: 953 | Коментарі: 0

19 серпня, на Яблучного Спаса та у День пасічника, у Кіровоградській торгово-промисловій палаті відбудеться медовий ярмарок. 

25 пасічників Кіровоградщини представлять свою продукцію: мед, крем-мед, пилок, прополіс, горіхи з медом, медові напої, свічки, варення, медові хлібобулочні вироби, продукція для фітотерапії, технічні засоби для бджільництва, а також плодово-ягідна продукція.

На ярмарку діятиме локація майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, де будуть представлені вироби з дерева, лози, бісеру, тканні вироби - гобелени, килими, ляльки, сумки та продукція гончарства. Під час ярмарку, вже відомий у Кропивницькому Микола Світайло влаштовуватиме майстер-класи з гончарства для усіх бажаючих.

Початок торгівлі з 8.00. Офіційне відкриття ярмарку о 9.00. Вже о 9.20 продукцію, представлену на ярмарку освятить протоієрей Петро Сидора.

Ярмарок проводитиметься на території Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати, що знаходиться за адресою: м. Кропивницький, вул. Преображенська, 79-а 

Дістатися можна маршруткам№ 5, 8, 103, 118, 126, 284 (зупинка обласна дитяча лікарня). А за сприяння міської ради міста Кропивницького протягом дня, щопівгодини, з зупинки «Центральний ринок» на ярмарок курсуватиме безкоштовний автобус.
Тож приходьте! Буде недорого, цікаво та весело!

Звертаємо увагу‼ Ми додержуємося вимог адаптивного карантину‼‼ Тож вхід на територію ярмарку буде можливий тільки в захисних масках, після проходження процедури скрінінгу. Дезінфектори для рук та одноразові рукавички будуть розміщені по всій території ярмарку. Гостей ярмарку просимо додержуватись соціальної дистанції – 1,5 м.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool