У Кропивницькому відбудеться конкурс серед найгарніших дівчат

Квітень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 1024 | Коментарі: 0

Зараз вже завершується підготовчий етап головного конкурсу Кіровоградщини "Міс Кропивницький 2017".

Для конкурсанток це справжгій зоряний час! Зараз вони відчувають себе справжніии зірками. З ними працюють фахівці мдельного бізнесу, стілісти, візажисти, йде вдосконалення їх образу.

Зі слів керівника проекту"Міс Кропивницький 2017", директора агенства "Стиль Моделс" Вікторії Янишевської, учасниці цього року яскраві та впевнені у собі особистості.Глядачів очікують оригінальне режисерське рішення, демонстрація найновіших колекцій одягу від партнерів конкурсу: це колекції спортивного одягу нового українського бренду "Fly" від магазинів "Спортландія" та "Colambia", весняна колекція жіночого одягу від магазину "ВЕСНА Spring fashion", стильна колекція зі шкіри та хутра бутіку «Охнік», креативна колекція жіночих суконь із Мілану від сервісу "Наша шафа", а також яскрава колекція купальників від магазинів жіночої білизни "Glamur" та "75 В".

Агенство "Стиль Моделс" на своїх шоу завжди вражає професіоналізмом та креативністю. Для кожної дівчині завжди є бажанним поринути у цю творчу атмосеру свята та краси. Крім цього, агенство "Стиль Моделс" є єдиною агенцією в нашому регіоні, яка здійснює direct scjuting, тобто безпосередньо працює з іноземними агенціями. Це є дійсно бажаним шансом для кожної дівчини. Конкурс "Міс Кропивницький 2017",

27 квітня о 18.30 Кіровоградська обласна філармонія.

Ця визначна подія відбувається лише раз на рік і це треба побачити!

У Кропивницькому відбудеться конкурс серед найгарніших дівчат


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool