У Кропивницькому відбудеться фестиваль бджолярів

Липень 28, 2020 | Новини | Переглядів: 695 | Коментарі: 0

У Кропивницькому готуються до проведення Фестивалю бджолярів «KROPhoneyfest». Захід запланований на 19 серпня. 

Про це повідомили за результатами засідання організаційного комітету з питань виставкової діяльності, яке відбулось під керівництвом заступниці голови ОДА Світлани Лобанової.

Організацією Фестивалю бджолярів «KROPhoneyfest» займається Кіровоградська регіональна торгово-промислова палату в партнерстві з Кіровоградською ОДА та Міською радою міста Кропивницького.

Під час ярмарку на демонстраційному майданчику регіональної торгово-промислової палати представлять продукцію бджолярів, ягоди та фрукти, а також предмети декоративно-ужиткового мистецтва.

Окрім цього, відбудеться конференція пасічників на тему «Перспективи розвитку бджільництва в Кіровоградській області».

Під час наради структурні підрозділи ОДА, а також РДА, міські ради й ОТГ отримали завдання за протокольними дорученнями забезпечити участь медових підприємств у Фестивалі бджолярів «KROPhoneyfest». Також вони мають доопрацювати власні концепції презентацій потенціалу територій Кіровоградщини під час проведення Покровського ярмарку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool