У Кропивницькому відбудеться бій подушками

Вересень 17, 2019 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

24 вересня у Ковалівському парку міста Кропивницький містяни зможуть прийняти участь у встановленні національного рекорду «Наймасовіший бій подушками», повідомляє FOTOINFORM.NET

«Ми з Машою виграли у чоловіків батл і запрошуємо всіх бажаючих зустріти ранок – «Ранок з Україною» разом на площі в рідних містах! Також ми підготували багато подарунків, тому беріть подушки і приходьте, буде весело, драйвово, щиро і по-ранковому! Чернівці, моє рідне місто, я в вас вірю!» – поділилася Лілія Ребрик в ефірі каналу «Україна».

Марія Мельник, яка і стала ініціатором флешмобу, цього ж дня зустріне кропивничан у Ковалевському парку.

«Кропивницький – місто маленьке, але дуже активне! Я впевнена, що мешканці залюбки підтримають цей флешмоб і прийдуть у Ковалевський парк зі своїми улюбленими подушечками! Це буде весело, цікаво, масштабно і рекордно!» – коментує ведуча програми «Ранок з Україною» Марія Мельник.

Флешмоб відбудеться 24 вересня о 7-00 ранку.

Фото – канал «Украина».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool