У Кропивницькому вибирають найкращих у місті

Жовтень 05, 2020 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

В обласному центрі декілька днів назад розпочалося голосування за різними номінаціями у «Народному бренді -2020», повідомляє FOTOINFORM.NET

Кропивничани кожного року голосують за найкращі компанії, магазини, кафе, туристичні агенції, фотографів та інших.

Для тих, хто поширить у фейсбуці запрошення проголосувати для своїх друзів, зможе виграти планшет. Про це повідомляється на сайті «Народного Бренду».

Якщо вам до вподоби фотографії Ігора Філіпенка, підтримайте його, віддайте свій голос та напишіть відгук.

Система голосування у «Народному бренді» проста і максимально об‘єктивна. На сайті brand.20.ua є категорії, у яких кожен житель Кропивницького може знайти свої улюблені бренди.

Віддати голос теж дуже просто: почніть голосування на сайті brand.20.ua з будь-якої номінації, авторизуйтесь за номером телефону через смс (двічі проголосувати з одного номеру не можна), продовжуйте обирати найкращих, поки не проголосуєте в десяти номінаціях.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool