У Кропивницькому вчились протидіяти торгівлі людьми

Листопад 09, 2017 | Новини | Переглядів: 765 | Коментарі: 0

Однією з проблем, що стоять сьогодні перед Україною та світовою спільнотою, є торгівля людьми.

Це негативне явище може виявлятися у різних формах — від викрадення людей до їх продажу з використанням обману, шантажу чи уразливого стану особи. Жертви торгівлі людьми використовуються для примусової праці, у порнобізнесі, як донори для трансплантації органів тощо.

Інформ-годину «Незнайомі люди: правила поведінки» провели бібліотекарі філії №18 для юнацтва 101-го мікрорайону з метою роз’яснювальної роботи щодо протидії торгівлі людьми. Бібліотекарі вчили учасників правилам поведінки з незнайомцями, роз’яснювали види злочинної діяльності щодо торгівлі людьми та вчили відстоювати себе.

Щоб не трапилося непоправного потрібно захищати свої права та права інших, звертатися до юристів перед прийняттям важливих рішень у своєму житті, застерегти і поінформувати своїх знайомих, які вирішили їхати навчатись або пра¬цювати за кордон.

Дбайте про свою безпеку! У разі потреби вам допоможуть благодійні організації, притулки, релігійні організації, посольства і консульства. А бібліотекарі завжди готові допомогти та розповісти про права, що необхідно знати та куди звертатися.
Віра Резніченко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool