У Кропивницькому в центрі міста відбувся спільний рейд

Грудень 11, 2020 | Новини | Переглядів: 705 | Коментарі: 0

11 грудня працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області разом з волонтерами Червоного Хреста спілкувались із кропивничанами різного віку на центральних вулицях міста на теми безпечної життєдіяльності

Учасники рейду намагались донести до жителів обласного центру думку про те, що ніхто інший, крім самої людини, не може уберегти власне життя, здоров’я та майно від пожеж та інших надзвичайних подій. За статистикою, головними причинами нещасть, які стаються з громадянами у побуті, є нехтування правилами безпеки життєдіяльності та недостатня виховна робота з дітьми. Залишена ввімкненою без нагляду побутова техніка, перевантажена електромережа, яка спалахує внаслідок закорочення, користування несправними або саморобними електроприладами, недотримання правил експлуатації пічного, газового або парового опалення, куріння в ліжку та дитячі пустощі з вогнем, – усі ці чинники майже завжди призводять до загорянь і часто – з трагічними наслідками.

Крім пожеж, нещастя може статись через недотримання правил поведінки взимку на водних об’єктах, незнання алгоритму дій при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни, тому рятувальники нагадали громадянам і про ці загрози, а також про те, що COVID-19 ще не подоланий і необхідно дотримуватись вимог карантину. А для того, щоб важливі правила не забулись по завершенню розмови, назвичайники та волонтери роздали листівки тематичного змісту.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool