У Кропивницькому в центрі міста відбулася акція (ВІДЕО, ФОТО)

Липень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 810 | Коментарі: 0

Вчора, 15 липня на площі Героїв Майдану у Кропивницькому, за ініціативою громадських активістів обласного центру, пройшла акція у вигляді флеш-мобу на підтримку українського режисера Олега Сенцова, який незаконно утримується на території РФ

На початку акції організатор акції Олена Сінченко поспілкувалась з представниками місцевих ЗМІ. Вона зазначила, що дана акція була організована з метою долучитись до Всеукраїнської акції на підтримку українського режисера Олега Сенцова та всіх українців, які незаконно ув’язнені на території Росії.

Також організатор повідомила, що під час акції вона запише відео-звернення від кожного бажаючого з нагоди дня народження Олега Сенцова, яке через адвокатів режисера буде йому передане та надасть йому сили в боротьбі не тільки за Україну, а і за життя.

Під час акції всі бажаючі записали на телефон організатора коротке відео-звернення зі словами підтримки Олегу Сенцову.

флеш-мобу на підтримку українського режисера Олега Сенцова

флеш-мобу на підтримку українського режисера Олега Сенцова

флеш-мобу на підтримку українського режисера Олега Сенцова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool