У Кропивницькому в центрі міста провели рейд

Грудень 18, 2019 | Новини | Переглядів: 1011 | Коментарі: 0

18 грудня на площі Героїв Майдану м. Кропивницький працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу та закликали громадян дотримуватись правил пожежної безпеки. 

Щоб піднесений настрій та передсвяткові клопоти не відволікали від важливих питань безпеки, рятувальники роздали листівки із застереженнями, правилами безпеки та номером Служби порятунку «101», нагадали основні причини, через які виникають пожежі, та порядок дій при пожежі та надзвичайній ситуації у громадському місці та вдома.

Основна увага була звернена на необхідність убезпечення свого житла від вогню, який може запалати через неправильне встановлення новорічної ялинки, несправних електрогірлянд, хлопавок, бенгальських вогнів та петард. Як би не хотілось шумно та яскраво зустріти прийдешній рік, та не варто забувати про небезпеку для життя та здоров’я, яку становлять піротехнічні вироби, коли їх застосовувати не дотримуючись встановлених правил.

Також рятувальники радили не залишати без нагляду дітей та проводити із школярами профілактичні бесіди на тему безпечної поведінки під час шкільних канікул.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool