У Кропивницькому в театрі ляльок відбулася прем’єра новорічної програми

Грудень 21, 2019 | Новини | Переглядів: 1150 | Коментарі: 0

Сьогодні в академічному обласному театрі ляльок відбулася прем’єра новорічної концертної шоу-програми «Як стати зіркою».

Саме таку мрію намагалися втілити кумедні, але настирні миші Хрумка і Хрустик, дивуючи елегантного ведучого казкового фестивалю своїми «талантами».

Дитяча публіка радісно підтримувала хвостатих артистів гучними оплесками та допомагала втілити їхню мрію, беручи участь в інтерактивних мишачих виступах.
Крім, прихильників сиру, ще багато улюблених малечею мультяшних і казкових героїв представляють у шоу свої магічні, вокальні та хореографічні таланти.

Над постановкою концертної програми кропивницькі лялькарі працювали трішки більше місяця. Авторська група - актриси Вікторія Ставріаніді-Стогодюк та Евеліна Новопашена, сценографія - Оксани Шарій, музичне оформлення - Юлії Карпенко. У шоу зайнята уся акторська трупа, а ось головні ролі, шалених мишей, виконує славно відомий артистичний тандем – Інна Марченко і Максим Борисов.

Після завершення феєричного «фестивалю», діти разом з героями дружно запросили на свято Дідуся Мороза, який засвітив ялинку та разом з помічницею, чарівною леді Баг, влаштував юним театралам веселі розваги з запальними танцями і солодким частуванням.

Показ шоу-програми триватиме аж до 6 січня 2020 року включно. Хто бажає весело провести свята у колі яскравих і талановитих казкових артистів, завітайте до театру ляльок. Там на вас завжди чекають. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool