У Кропивницькому в розпалі сезон ремонту доріг

Червень 24, 2021 | Новини | Переглядів: 1258 | Коментарі: 0

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович проінспектував хід та якість виконання ремонтних робіт дорожнього покриття по вулиці Чернишевського та провулку Алтайському.

Наразі підрядна організація готує об’єкти до вкладання асфальту. Вартість робіт – понад п’ять мільйонів гривень. Ремонт на цих вулиці і провулку стратегічно важливі, адже вони стануть частиною транспортної магістралі, що з’єднають нові корпуси міської лікарні на Салганних пісках, колишньої МСЧ – 19, з центром міста

. - Ми плануємо, що восени лікарня вже запрацює. Тому сюди вкрай необхідно забезпечити транспортне сполучення.

Цими вулицями курсуватиме автобус середньої місткості, - повідомив Андрій Райкович.

- Лікарня з’єднається громадським транспортом з центром міста і до закладу буде зручно діставатись і медичному персоналу, і пацієнтам. Підрядники пообіцяли закінчити ремонт до осені.

Міський голова також поставив завдання спланувати ремонт алеї, що розташована між мікрорайонами Жадова та Попова. - Починайте проектування - треба навести тут лад. Необхідно облаштувати тут зручні пішохідні доріжки, велодоріжки, змонтувати зовнішнє освітлення та запроєктувати лавки для відпочинку, - доручив міський голова

. - Але моя особлива вимога – зберегти всі дерева, кущі та квіти,

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович проінспектував хід та якість виконання ремонтних робіт дорожнього покриття по вулиці Чернишевського та провулку Алтайському.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool