У Кропивницькому в районі Студентського бульвару відбувся рейд (ФОТО)

Березень 26, 2019 | Новини | Переглядів: 2170 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини продовжують проводити роз’яснювальну роботу з мешканцями житлового сектора. Фахівці Управління ДСНС в області переконують громадян у необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки, зокрема й під час активного прибирання прибудинкових територій та присадибних і дачних ділянок.

26 березня така просвітницька робота була проведена серед мешканців обласного центру в районі Студентського бульвару. Рятувальники поспілкувалися з кропивничанами на теми безпечної життєдіяльності та надали поради щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

У квартирах багатоповерхівок здебільшого обладнане автономне газове чи електричне опалення, тож працівники Служби порятунку акцентували увагу господарів на необхідності утримання газового обладнання у справному стані та суворому дотриманні правил його експлуатації. Нагадали й правила користування електронагрівальними приладами, зокрема, що не варто користуватися саморобними обігрівачами, залишати нагрівальні прилади без нагляду та перевантажувати електромережу великою кількістю побутових приладів. Фахівці пожежно-рятувальної служби також зазначили про збільшення кількості пожеж на відкритих територіях та екосистемах, закликали бути максимально обережними: не кидати непогашених недопалків, сірників, не палити багать. 

На завершення спілкування рятувальники вручили містянам застережні листівки щодо правил користування газовими та електричними приладами, а також побажали тепла і безпеки у домівках.

Кропивницький, в районі Студентського бульвару, відбувся рейд, (ФОТО)

Кропивницький, в районі Студентського бульвару, відбувся рейд, (ФОТО)

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool