У Кропивницькому в мікрорайоні Шкільний відбувся рейд (ФОТО)

Березень 03, 2017 | Новини | Переглядів: 1678 | Коментарі: 0

Довгоочікуване потепління та прихід весни не завжди приносить людям лише радість.

Рятувальники добре знають, які небезпеки очікують на громадян весною: пожежі від спалювання сухостою, нещасні випадки на водоймах через танення криги та поява з-під снігу не пролісків, а залишків Другої світової у вигляді вибухонебезпечних предметів.

Крім того, залишається вкрай актуальною проблема обігріву приміщень несправними або саморобними приладами, низький рівень контролю за справністю систем опалення, роботою печей, камінів, груб. Разом з тим у будь-яку пору року, чи то взимку, чи то влітку звичайна людська необережність також призводить до трагічних наслідків.

Зважаючи на це, фахівці служби порятунку розпочали новий цикл профілактичної роботи з мешканцями житлових секторів Кіровоградської області на тему «Правила поведінки у весняний період».

Довгоочікуване потепління та прихід весни не завжди приносить людям лише радість.

відпрацювання мікрорайону Шкільний у Кропивницькому

Так, 2 березня відбулось відпрацювання мікрорайону Шкільний у Кропивницькому, де багатоповерхівки межують із приватними домоволодіннями, а також є значна кількість дошкільних і шкільних навчальних закладів. Рятувальники застерігали громадян від спалювання сміття та сухостою, нагадали правила поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів, а також закликали слідкувати за роботою побутових електро- та газових приладів, витяжних та вентиляційних систем.

Дітей фахівці Служби порятунку попередили про небезпеку пустощів з вогнем, навчили, як діяти при виявленні незнайомого предмета на вулиці та нагадали прості правила поведінки у побуті.

Для кращого засвоєння почутої інформації громадяни отримали тематичні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool